"Προς την κυρία Περλεπέ..."

Αναγνώστης μας, μας έστειλε το παρακάτω μήνυμα. 

"Κύρια Περλεπέ,

ίσως  ακούσατε ότι ένα από τα βασικά συνθήματα στην συγκέντρωση των κατοίκων της Κύμης και των Κονιστρών στις 19 Μαΐου , έξω από την βουλή ήταν το :

"ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΠΕΡΛΕΠΕ!"

Ακόμα και αν υποθέσω (καλοπροαίρετα) ότι...
προφανώς δεν μας ακούσατε την ώρα της συνεδρίασης της επιτροπής, που καθορίζει το μέλλον του τόπου μας και της οποίας είστε μέλος, δεν παύω να αναρωτιέμαι:

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΘΕΣΗ ?

Ο κύριος Κεδίκογλου  έχει πάρει θέση (μόνο στα λόγια). Εσείς ? Το μόνο νέο σας που ακούσαμε πρόσφατα ήταν το τηλεφώνημα  στο Δήμαρχο Κύμης. Την Δευτέρα όταν συγκεντρωθήκαμε στην Αθήνα δεσμευτήκατε ότι θα διεκδικήσετε μαζί μας  την δημιουργία δύο δήμων στην περιοχή. Έκτοτε ούτε φωνή ούτε ακρόαση! Ακόμα και αν ελπίζεται ότι οι πάνω από 2.200 ψηφοφόροι σας, από την περιοχή Κύμης και Κονιστρών (1.592 και 692 αντίστοιχα) δεν θα καταλάβουν τον  εμπαιγμό, να είστε σίγουρη ότι όλη η Εύβοια, που παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις θα καταλάβει την πολιτική σας ανυπαρξία!

Κώστας Νικολιάς, φοροτεχνικός"

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: Ακόμα και το να πάρετε θέση, για εμάς ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ. Απαιτούμε τη στήριξή σας ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ. Γιατί από λόγια, όλοι είσαστε καλοί...ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΟΜΩΣ ΜΕΝΟΥΝ.

Σχόλια