Τα σχόλια σας για την απόφαση δημιουργίας του Δήμου Γίγαντα

"ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ, (ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ), ΠΟΥ ΜΕ ΙΔιΟΤΕΛΗ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΤΟΝ ΜΑΡΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΥΜΗ ΜΑΣ. Δ Ε Ν    Π Ρ Ε Π Ε Ι   ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ. Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΘΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΑΛΙΒΕΡΙ, ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΥΜΗ ΧΩΡΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΧΩΡΙΟ ΠΛΕΟΝ. ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΘΛΙΨΗ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΠΙΣΟΠΛΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΥΣΗΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ."
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΩ. ΝΙΩΘΩ ΚΕΝΟ, ΑΔΙΚΙΑ ΚΑΙ ΟΡΓΗ."
ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"Αυτό που με εξοργίζει είναι ότι οι αρμόδιοι αγνόησαν προκλητικά τη θέληση των πολιτών και  όλων των φορέων της περιοχής και πήραν μια απόφαση η οποία θα επιφέρει καίριο πλήγμα και φραγμό στην ανάπτυξή του τόπου μας. Αυτή η νοοτροπία του να είμαστε πιστοί στις κομματικές γραμμές και στις ‘βολευτικές’ εντολές , είναι και η βασική αιτία της κατάρρευσης του πολιτικού και οικονομικού συστήματος της χώρας μας.

Αποτελεί επίσης  ντροπή για κάποιους συμπατριώτες μας  η στάση υποτέλειας στα συμφέροντα των ισχυρότερων οι οποίοι φυσικά αδιαφορούν για τον αφανισμό της περιοχής μας , μιας περιοχής με ιστορία , πολιτισμό και πλούσια παράδοση. Τους υποσχόμαστε πως αυτή τους την πράξη δεν θα την ξεχάσουμε ποτέ.

Εάν ξεχάσουμε και δεν καταδικάσουμε αυτές τις πρακτικές, τότε οι μελλοντικές μας επιλογές θα μας οδηγήσουν και πάλι προς λάθος κατεύθυνση.

Φίλες και φίλοι δεν πρέπει όμως τώρα να τα παρατήσουμε. Πρέπει να δώσουμε ένα μήνυμα αισιοδοξίας και αποφασιστικότητας σε αυτούς τους ανθρώπους που αγωνίστηκαν. Οι εκλογές είναι κοντά. Ας μην συμβιβαστούμε και ας μην επιτρέψουμε να επικρατήσει ο πολιτικός καιροσκοπισμός και τα βρώμικα παιγνίδια.

Η αγάπη και το μεράκι μας για την Κύμη  μας επιβάλει να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε, με συνέπεια και θάρρος…"
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλια