Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η τελική φάση Πανελ. Πρωταθλήματος Μπάσκετ Παίδων


Πρωταθλήτρια ομάδα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα μπάσκετ παίδων για το 2009-2010, αναδείχθηκε ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΟ, ενώ τη δεύτερη και τρίτη θέση κατέκτησαν οι ομάδες του ΜΑΣ ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και ΓΣ ΚΡΟΝΟΣ AΓ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ αντίστοιχα.
Από τις 29 Ιουνίου έως τις 3 Ιουλίου στο κλειστό γήπεδο Κύμης «ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΣ», διεξήχθησαν 15 αγωνιστικές αναμετρήσεις από τις οποίες ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ βγήκε αήττητος.
Ο κόσμος που κατέκλυσε την περιοχή της Κύμης όλες αυτές τις ημέρες, απόλαυσε τους...
αγώνες και τη φιλοξενία του Δήμου και έφυγε με τις καλύτερες των εντυπώσεων.
Ο Δήμος Κύμης δια του Δημάρχου του  Δημήτρη Θωμά, η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και η ΕΣΚΑΣΕ που ήταν συνδιοργανωτές της εκδήλωσης, απένειμαν τα κύπελα και τα μετάλλια στις ομάδες που κατέκτησαν τις τρεις πρώτες θέσεις και στη συνέχεια σε όλες τις ομάδες που κατέκτησαν  την 4η, 5η και 6η θέση, που ήταν η ΕΚ ΚΑΒΑΛΑΣ, ΑΓΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ και ΑΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ αντίστοιχα.
Πολυτιμότερος παίκτης της διοργάνωσης αναδείχθηκε ο Θάνος Χανιάς του Παναθηναϊκού ενώ τον τίτλο του πρώτου σκόρερ κατέκτησε ο Νίκος Πιεβαλίτσα της Καβάλας.
Την καλύτερη πεντάδα της διοργάνωσης αποτέλεσαν οι Πάρης Μαραγκός και Θωμάς Βασιλείου του Παναθηναϊκού, ο Νίκος Πιεβαλίτσα της Καβάλας, ο Γιάννης Αναγνωστάκης των Ιωαννίνων και ο Δημήτρης Σιόλογκας του Μαντουλίδη.
Από την Κυριακή 4 Ιουλίου το κλειστό της Κύμης φιλοξενεί την Εθνική ομάδα μπάσκετ Παίδων, προκειμένου να πραγματοποιήσει την προετοιμασία της ενόψει του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, ενώ στις 11 Ιουλίου στα πλαίσια του Διεθνούς Τουρνουά Μπάσκετ θα φθάσουν στην Κύμη οι εθνικές ομάδες παίδων ΣΕΡΒΙΑΣ και ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ. Το πρόγραμμα των αγώνων αυτών έχει ως εξής :
Δευτέρα  12  Ιουλίου και ώρα 8:00μ.μ.   ΕΛΛΑΔΑ-ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ
Τρίτη      13  Ιουλίου και ώρα 8:00μ.μ.    ΣΕΡΒΙΑ-ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ
Τετάρτη  14  Ιουλίου και ώρα 8:00μ.μ.    ΕΛΛΑΔΑ-ΣΕΡΒΙΑ.

Σχόλια