ΔΗΜΟΣ ΚΥΜΗΣ - ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ                17-1-2011
      

ΤΟ ΚΑΠΗ ΟΞΥΛΙΘΟΥ ΕΚΟΨΕ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ
ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΤΑ ΤΟΥ





     Σε μια εκδήλωση, που κυριάρχησαν η συντροφικότητα, το καλό κρασί, και το καλό φαγητό, καθώς και ο προβληματισμός για το μέλλον του νέου Δήμου, το ΚΑΠΗ Οξυλίθου έκοψε χθες, 17 Ιανουαρίου, την  πρωτοχρονιάτικη πίττα του. Την εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο Κοκώσα, οργάνωσε ο Δήμος Κύμης-Αλιβερίου.
     Παραβρέθηκαν: η αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Κύμης του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου Αρετή Μπάτσα, ο αντιδήμαρχος Κονιστρών Δημήτρης Μάγειρας και η Κατερίνα Κουϊμιτζή, μέλος του Δ.Σ του νέου Δήμου.
     Την πίττα έκοψε η αντιδήμαρχος Κύμης Αρετή Μπάτσα , η οποία ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά  και τόνισε, ότι αυτός ο θεσμός, που με τόση φροντίδα αγκάλιασε ο Δήμος Κύμης και θα συνεχίσει να αγκαλιάζει η νέα Δημοτική αρχή του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου, είναι μια όαση για όλους εμάς, σε αυτές τις δύσκολες μέρες που διέρχεται η χώρα μας.
     Η Κατερίνα Κουϊμιτζή, μαζί με τις ευχές της για υγεία και καλή χρονιά, ανακοίνωσε για φέτος την έγκριση επιδοτούμενων ταξιδιών αναψυχής, σε εσωτερικό και εξωτερικό ,για τα άτομα της τρίτης ηλικίας, ενώ ο αντιδήμαρχος Κονιστρών κ. Μάγειρας, υπεύθυνος για τα  ΚΑΠΗ όλου του Δήμου, τόνισε, ότι ο Δήμαρχος Κύμης-Αλιβερίου Δημήτρης Θωμάς στήριξε και θα συνεχίσει να στηρίζει με μεγαλύτερο ζήλο τον θεσμό αυτό, που τόσα έχει προσφέρει στα χωριά μας ,τα οποία κατοικούνται στην πλειοψηφία τους από άτομα της τρίτης ηλικίας. Η εκδήλωση συνεχίστηκε έως αργά το βράδυ, με χορούς και τραγούδια. 


Σχόλια